Fællesspisning d. 22/9

Kunstcaféen er en smuk lille sammensmeltning af håndværk indenfor forskellige kunstretninger. I anledning af by-dagen for Gudhjem inviterer vi til fællesspisning og talk med projektmagerne, som også er kunstnere bag værkerne som udstilles. Vi skal sidde i haven på tæpper blandt klipper og frugttræer, og middagen vil være inspireret af råvarer fra solskinsøen og en forkærlighed for rustik og farverig mad. 

Fællesspisningen handler om at opleve i et fællesskab. Vi skal snakke og skåle! Der vil blive serveret dessert og kaffe, og ikke mindst fortalt en anekdote eller to om det smukke hus, som Kunstcaféen har indtaget under Kulturugen.

Pris 210,- for hovedret og dessert (der vil blive lagt et gebyr oveni. I alt ca. 225 kr). Drikkevarer købes seperat. 
Klik her for at købe billet! 
Billetsalget slutter tirsdag d. 21 /9 kl 15.00 af hensyn til indkøb og forberedelser.

 
Program for aftenen:
17-17.30 ankomst
17.30 velkomst 
18.00 til bords
undervejs vil der være indlagt talk med kunstnerne samt fortællinger om huset
20.00 dessert m. kaffe
21.00 tak for i aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.