Koncert på Brandstationen d. 24/9

Kom på besøg fredag d. 24 september i den gamle brandstation ved siden af Gudhjem Mølle, der i anledning af Bornholms Kulturuge forvandles til spillested for ny spændende dansk musik. Mens den sidste sensommersol går ned over Gudhjem, tænder vi op for lanternerne og åbner dørene til en smuk koncertaften.

Vi får besøg af de to dejlige bands Komorebi Garden og Carrie White, der på hver deres måde formår at skabe fascinerende lyduniverser fuld af musikalske eksperimenter og stærk vokal.

Start aftenen ud med et besøg hos Kunstcaféen, gå på opdagelse i udstillingen og forsyn dig med en drink fra baren, før vi i fælles flok bevæger os mod brandstationen for at runde aftenen af sammen med Komorebi Garden og Carrie White. Når du ikke forbi Grevens Dal, vil baren på brandstationen være åben til at forsyne dig med kolde drikke til koncerten.

Vi glæder os til at se jer til en smuk aften!

Billetter kan købes via nedenstående link eller i døren. Forudbestil ved at sende sms på 31385439. Vi ses!

Klik her for at købe billet til koncerten. Det koster 60 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.