Mød kunstnerne

Ida Binder, 25 år. Ansvarlig for at der bliver serveret lækker mad i caféen, og netop optaget på Arkitektstudiet på KADK. Tidligere har Ida arbejdet med udvikling og produktion af madkoncepter samt booking hos INSP, et foreningsdrevet kulturhus i Roskilde.
Ida har en uddannelse inden for Entreprenørskab og Design på Københavns Erhvervs- akademi, og har tidligere taget et grundforløb som kok.
Med stor kærlighed til mad og æstetik vil menuen bestå af råvarer fra Solskinsøen, hjemmebag og hjemmesylt.

Aya Simone Bækhøj Schmidt, 25 år. Færdiggjorde i sommeren 2020 sin bacheloruddannelse i keramik og design fra Designskolen på Bornholm, og sidenhen blevet boende på Solskinsøen. Aya er optaget på Royal College of Art i London, men har grundet corona-pandemien set sig nødsaget til at tage orlov, da det er svært at være kunsthåndværker over Zoom. Kage og kaffe i Kunstcaféen skal serveres i Ayas kreationer, og der vil også være udstillet større værker.

Julie Nybro Bonnichsen, 26 år. Julie foreviger hverdagens tilstande og genstande med sine farverige penselstrøg. Julie er netop begyndt uddannelsen som Kunstkonservator på KADK. Til Kulturugen vil Julie præsentere en ny serie af værker i både store og mindre formater med genkendelige motiver fra dagligdagen, som giver farve til enhver væg og bringer smil frem på læben.

Olivia Jo, 25 år. Har en bachelor inden for antropologi, og har ved siden af studiet været engageret i kunst- og kulturfællesskaber indenfor musik og lyskunst i vækstlaget.
Olivia arbejder i øjeblikket på Flakkebjerg Efterskole, men drømmer om at arbejde indenfor kulturbranchen og formidlesamfundsperspektiver og sociale konflikter gennem kunst og æstetik. Olivia står for booking og koordinering af musikere fra vækstlaget til koncerten på den gamle brandstation.


Desuden vil Kunstcaféen ikke være til, hvis det ikke var for de mange frivillige. Dette er et fælles projekt om at skabe fantastiske oplevelser, fremvise ny smuk kunst og i det hele taget prøve kræfter med den kreative vej i livet.